MØRBRADGRYDE
En sammenkogt ret smager skønt.
Her har jeg brugt mørbrad, men alt kød kan bruges. Vælg det du bedst kan lide. Vær opmærksom på at oksekød skal simre lidt længere.
MØRBRADGRYDE
Ingredienser
- 1 afpudset svinemørbrad
- 2 spsk. olie til stegning
- 1 rød peber
- 1 porre
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1 bakke friske champignon
- 2 gulerødder
- 1 spsk. karry
- 1 spsk. paprika
- 2 tsk, salt
- lidt friskkværnet sort peber
- 1 L vand
Sådan gør du
- Den afpudsede mørbrad skæres i mundrette tern og steges af i en stegegryde.
- Hæld champignons ved og svits dem.
- Skub kød og champignons til side og steg nu løgene blanke.
- Så tilsættes rød peber, porre, gulerødder og hvidløg.
- Når det hele er stegt godt af tilsættes krydderierne og til sidst vandet.
- Lad det stå og simre 30-40 min og jævn det.
Noter
- Kan serveres med kartoffelmos, rodfrugtmos eller løse ris.