SOVS

BLOMKÅLSBEARNAISE

Facebook

En hjemmerørt bearnaisesovs er bare en gudespise, men hvis man skal tænke lidt på kalorieindtaget, er en blomkålsbearnaise en virkelig god erstatning. Man bliver faktisk særdeles overrasket over den velsmag man møder her og den lette variant er i hvert fald blevet vores foretrukne.

BLOMKÅLSBEARNAISE

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 3 personer

Equipment

  • Blender

Ingredienser
  

  • 1 lille blomkålshoved
  • 20 g smeltet smør
  • 2 pasteuriserede æggeblommer = 1 bæger
  • lidt salt
  • lidt friskkværnet sort peber
  • 1 spsk bearnaiseessens
  • masser af frisk estragon
  • ½-1 dl kogevand fra blomkålen

Sådan gør du
 

  • Blomkålen renses, deles og koges mør i letsaltet vand.
    Hæld vandet fra og gem det.
    Den varme blomkål hældes direkte i blenderen sammen med de øvrige ingredienser undtagen kogevandet.
    Hvis sovsen er lidt for tyk kan man tilsætte lidt kogevand og blende igen.
    Smages evt. til med lidt mere salt og serveres straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!