RÅKOST SALAT MED CRUNCHY DRYS
Råkost passer super godt til lasagne og fiskeretter.
Det er vanvittig enkelt at lave og kan holde sig i dagevis i køleskabet.
Det sprøde drys gør lige oplevelsen fuldendt.
RÅKOSTSALAT MED CRUNCHY DRYS
Ingredienser
Råkost
- 5 store gulerødder
- 1 æble
Crunchy drys
- ½ dl græskarkerner
- ½ dl solsikkekerner
- ¼ tsk. olivenolie
- ¼ tsk. salt
Sådan gør du
- Skræl og riv gulerødderne groft.
- Vask og riv æblet groft.Hvis du har en foodprocesser med riveanordning går det som en leg, og det hele rives bare i samme arbejdsgang.
- Hældes i en skål og er klar til servering.
Crunchy drys.
- På en varm pande hældes olie og kerner og ristes ved middel varme til kernerne har fået lidt farve. Drys med lidt salt til sidst og hæld dem i en skål.Serveres ved siden af råkosten, så man selv kan dosere.
Noter
- Tilsæt evt. en appelsin i små tern.