BRØD MED FYLD

PØLSEHORN

Facebook

 Nogen gange skal det bare være nemt at lave madpakke til skovturen, og her pølsehorn perfekte at have i fryseren.

PØLSEHORN

Forb. tid 1 minute
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 21 minutter
Antal 24 stk.

Ingredienser
  

Dej

  • 100 g margarine eller smør om du vil
  • 4 dl. mælk
  • 50 g gær
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 800 g hvedemel tilsæt gerne grahamsmel/rugmel eller hvad du har i gemmerne

Fyld

  • 12 pølser delt i halve = 24 stk.
  • lidt ketchup kan udelades

Sådan gør du
 

  • Smelt margarinen og tilsæt mælken. Skal være lillefingervarmt. Hæld i røreskål og tilsæt gær, salt, sukker og æg. Rør hurtigt sammen og tilsæt mel til dejen er smidig og blød. Ælt ca. 10 min. gerne i røremaskinen. Stil til hævning 1 time.
  • Når dejen har hævet 1 time deles den i 4 kugler som rulles ud til en cirkel, som deles i 6 trekanter. På hver trekant lægges en stribe ketchup og en halv pølse. Rul fra den brede ende medens du holder fast i snippen og strækker den lidt. Læg på bageplade og lad hæve ½ time. Pensl med æg inden bagning.
  • Bages ved 180 grader varmluft i ca. 20 min.

Noter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!