PØLSEHORN
Nogen gange skal det bare være nemt at lave madpakke til skovturen, og her pølsehorn perfekte at have i fryseren.
PØLSEHORN
Ingredienser
Dej
- 100 g margarine eller smør om du vil
- 4 dl. mælk
- 50 g gær
- 2 æg
- 1 tsk salt
- 1 tsk sukker
- 800 g hvedemel tilsæt gerne grahamsmel/rugmel eller hvad du har i gemmerne
Fyld
- 12 pølser delt i halve = 24 stk.
- lidt ketchup kan udelades
Sådan gør du
- Smelt margarinen og tilsæt mælken. Skal være lillefingervarmt. Hæld i røreskål og tilsæt gær, salt, sukker og æg. Rør hurtigt sammen og tilsæt mel til dejen er smidig og blød. Ælt ca. 10 min. gerne i røremaskinen. Stil til hævning 1 time.
- Når dejen har hævet 1 time deles den i 4 kugler som rulles ud til en cirkel, som deles i 6 trekanter. På hver trekant lægges en stribe ketchup og en halv pølse. Rul fra den brede ende medens du holder fast i snippen og strækker den lidt. Læg på bageplade og lad hæve ½ time. Pensl med æg inden bagning.
- Bages ved 180 grader varmluft i ca. 20 min.