DEN DU VED NOK
DEN DU VED NOK
Equipment
- 1 bradepande den store fra ovnen
Ingredienser
Kagebunden
- 500 g sukker
- 4 æg
- 4 tsk vanillesukker
- 450 g hvedemel
- 3 tsk bagepulver
- 3 spsk kakao
- 3¼ dl mælk efter eget valg
- 300 g smeltet smør/margarine
Topping
- 200 g smør/margarine
- 7 spsk færdigbrygget kaffe fint med instant kaffe
- 2½ spsk kakao
- 3 tsk vanillesukker
- 375 g flormelis
- 200 g kokosmel
Sådan gør du
- Pisk sukker, vanillesukker og æg sammen med håndmixeren til en luftig masse.
- Bland alle de tørre ingredienser og sigt det i æggemassen. Rør sammen til en homogen masse.
- Tilsæt mælk og rør sammen
- Tilsæt det smeltede smør/margarine og rør sammen igen.
- Beklæd den store bradepande fra ovnen med bagepapir og hæld dejen i bradepanden.
- Bages ved 175° i ca. 20 – 25 min. Når der ikke hænger dej ved en strikkepind, er kagen færdigbagt.
Topping
- Bland alle ingredienser til toppingen i en gryde og varm op under omrøring til alt er smeltet godt sammen.Hæld massen oven på den færdigbagte kage og fordel forsigtigt.Stil kagen til afkøling på køkkenbordet.