JUL,  KÅL,  TILBEHØR

RØDKÅL

Facebook

Hjemmelavet rødkål er bare så meget bedre end den man køber i en plasticspand.

Jeg laver rødkålen et par måneder før jul og lægger den i fryseren. Den holder sig rigtig fin på den måde. Så tager vi bare en pose op, lader den tø og varmer kålen i en skål i microovnen. Det kan ikke være nemmere.

RØDKÅL

Ingredienser
  

  • 1 rødkålshoved
  • 25 g margarine
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 1 1/4 tsk stødt nellike
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 dl ribs- eller tranebærsaft

Sådan gør du
 

  • Snit kålen fint, gerne på råkostjernet på din køkkenmaskine. Svits kålen i margarinen i en gryde. Tilsæt sukker, krydderier, eddike og saft. Lad simre ca. 1 time. Smag til med ekstra krydderier og evt. lidt salt og peber. Pakkes i fryseposer i passende portioner og lægges i fryseren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!