BRADEPANDEKAGER

RABARBERKAGE MED MARENGSTOP

Facebook

Denne rabarberkage er min yndlings. Den er sød, syrlig, svampet og sprød på samme tid. Uhmmm

RABARBERKAGE MED MARENGSTOP

Forb. tid 20 minutter
Samlet tid 1 time 5 minutter
Antal 1 bradepande

Ingredienser
  

Kagebund

  • 175 g smør/margarine
  • 150 g sukker
  • 2 spsk vanillesukker
  • 3 æggeblommer
  • 250 g hvedemel
  • tsk bagepulver
  • 5-6 spsk mælk

Marengs

  • 3 æggehvider
  • 200 g sukker
  • ½ tsk eddike
  • 100 g hakkede valnødder
  • 500 g rabarber vaskede og snittede i 2 cm lange stykker

Sådan gør du
 

Kagebund

  • Rør smør, sukker og vanillesukker med håndmixeren. Pisk æggeblommerne i en ad gangen. Bland mel og bagepulver og vend det i den våde del skiftevis med mælken. Fordel dejen i en bradepande 25x30 cm. beklædt med bagepapir.

Marengs

  • Pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i ad 2-3 gange til det bliver en sej masse. Tilsæt eddike, det giver lidt sprødhed til marengsen, men smages ikke. Vend rabarberstykkerne og valnødderne i marengsen og fordel på kagedejen. Bages ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter eller til der ikke hænger dej ved når du stikker en strikkepind gennem marengsen og kagebunden.
  • Server med flødeskum, cremefraiche eller is. Holder sig frisk i et par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!