Start med den ikke panerede fisk. Drys den med salt og peber og rul den omkring en god dusk dild. Læg den i en lille gryde med lidt vand eller hvidvin i bunden, og damp fisken ved svag varme. Det tager ca. 5 min. så er den klar. Læg fisken til afkøling på en ren tallerken.
Steg den panerede fisk.
Hvis rejerne er frosne, tøs de op.
Rist brødet på brødristeren
Rør dressingen sammen.
Bræk den nederste træede del af de grønne asparges af og skyl dem.Skær dem i passende stykker og giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand. De skal først i gryden når vandet koger og så snart vandet er i kog igen tages de op og lægges til afdrypning på et rent klæde.
Skyl tomater og agurk og del tomaterne i halve.
Snit spidskål fint.
Samling af alle elementerne
Læg det ristede brød på en tallerken
Læg spidskålen oven på brødet
Hæld lidt dressing på kålen.
Læg den dampede fisk i den ene ende af brødet
Læg den stegte fisk skråt oven på den dampede fisk.
Hæld lidt dressing ned over fisken.
Læg laks på begge sider af fisken.
Pynt med rejer, agurk, tomat og asparges som du synes det ser pænt ud.
Slut af med dild, karse og citronskiver.
Noter
Kan også serveres med smørristet hvidt brød.
I stedet for spidskål, kan man bruge et par blade almindelig salat, vælg det du bedst kan lide.
Dressingen kan gøres mere eller mindre fed, alt efter hvilket surmælksprodukt du vælger.