TILBEHØR

SYLTEDE RØDLØG

Facebook

Disse skønne løg kan spises til alt i det salte køkken. Herlig i en burger, fantastisk til stegt sild og perfekt på et stykke smørrebrød.

SYLTEDE RØDLØG

Tilb. tid 15 min
Samlet tid 15 min

Ingredienser
  

  • 4 store rødløg
  • ½ rød chili mild
  • ½ spsk. hele sorte peberkorn

Lage

  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 dl eddike

Tilsætning til sidst

  • 1 spsk citronsaft

Sådan gør du
 

  • Pil løgene og skær dem i halve skiver.
    Kog lagen op og tilsæt løgene. Giv dem et opkog til de lige bliver lidt bløde.
    Fisk løgene op med en gaffel og læg dem i et opbevaringsglas. Hæld den varme lage over og tilsæt finthakket chili og hele peberkorn, samt citronsaft. Sæt låg på og opbevar på køl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!