BRADEPANDEKAGER

SVAMPET CHOKOLADEKAGE MED ORANGESMAG

Facebook

Denne kage er en blanding af en gulerodskage uden kanel og den du ved nok.

Appelsinsmagen gør bare noget virkelig godt for kagen og den holder sig frisk i 2-3 dage, hvis altså der overhovedet er rester tilbage.

SVAMPET CHOKOLADEKAGE MED ORANGESMAG

Forb. tid 30 min
Tilb. tid 35 min
Samlet tid 1 t 5 min

Ingredienser
  

  • 300 g brun farin
  • 2 dl majs- eller rapsolie
  • 4 æg
  • 275 g hvedemel
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk natron
  • 3 spsk cacao den mørke bagecacao
  • 375 g skrællede og revne gulerødder
  • 200 g mørk chokolade grofthakket
  • økoappelsin, fintrevet skal og saft den sidste halve appelsin bruges til topping

Topping

  • 200 g margarine eller smør
  • 375 g flormelis
  • 3 spsk cacao den mørke bagecacao
  • 3 tsk vanillesukker
  • 6 spsk færdiglavet kaffe
  • ½ økoappelsin fintrevet skal og saft
  • 300 g kokosmel

Sådan gør du
 

  • Pisk brun farin, vanillesukker og olie godt sammen med håndmixeren
  • Tilsæt æggene et ad gangen og pisk i mellem hvert æg til massen er lys og luftig.
  • Bland mel med bagepulver, salt, natron og cacao og sigt det i æggemassen. Rør sammen med en grydeske.
  • Tilsæt appelsinsaft og skal samt chokolade
  • Tilsæt de revne gulerødder og bland godt sammen.
  • Hæld dejen i en bradepande 20 x 30 cm og bag ved 175° varmluft i 30 – 35 min.
    Tjek med en strikkepind om kagen er færdigbagt.

Topping

  • Bland alle ingredienser i en gryde og varm op under omrøring til alt er smeltet sammen.
  • Når kagen er færdig og taget ud af ovnen hældes toppingen på og fordeles jævnt over kagen. Skal nu bare køle af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!