SALATER,  TILBEHØR

RÅKOST SALAT MED CRUNCHY DRYS

Facebook

Råkost passer super godt til lasagne og fiskeretter.

Det er vanvittig enkelt at lave og kan holde sig i dagevis i køleskabet.

Det sprøde drys gør lige oplevelsen fuldendt.

RÅKOSTSALAT MED CRUNCHY DRYS

Tilb. tid 20 min
Samlet tid 20 min
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Råkost

  • 5 store gulerødder
  • 1 æble

Crunchy drys

  • ½ dl græskarkerner
  • ½ dl solsikkekerner
  • ¼ tsk. olivenolie
  • ¼ tsk. salt

Sådan gør du
 

  • Skræl og riv gulerødderne groft.
  • Vask og riv æblet groft.
    Hvis du har en foodprocesser med riveanordning går det som en leg, og det hele rives bare i samme arbejdsgang.
  • Hældes i en skål og er klar til servering.

Crunchy drys.

  • På en varm pande hældes olie og kerner og ristes ved middel varme til kernerne har fået lidt farve. Drys med lidt salt til sidst og hæld dem i en skål.
    Serveres ved siden af råkosten, så man selv kan dosere.

Noter

  • Tilsæt evt. en appelsin i små tern.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!