SVINEKØD

MØRBRADGRYDE

Facebook

En sammenkogt ret smager skønt.

Her har jeg brugt mørbrad, men alt kød kan bruges. Vælg det du bedst kan lide. Vær opmærksom på at oksekød skal simre lidt længere.

MØRBRADGRYDE

Forb. tid 30 min
Tilb. tid 40 min
Samlet tid 1 t 10 min
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 afpudset svinemørbrad
  • 2 spsk. olie til stegning
  • 1 rød peber
  • 1 porre
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bakke friske champignon
  • 2 gulerødder
  • 1 spsk. karry
  • 1 spsk. paprika
  • 2 tsk, salt
  • lidt friskkværnet sort peber
  • 1 L vand

Sådan gør du
 

  • Den afpudsede mørbrad skæres i mundrette tern og steges af i en stegegryde.
  • Hæld champignons ved og svits dem.
  • Skub kød og champignons til side og steg nu løgene blanke.
  • Så tilsættes rød peber, porre, gulerødder og hvidløg.
  • Når det hele er stegt godt af tilsættes krydderierne og til sidst vandet.
  • Lad det stå og simre 30-40 min og jævn det.

Noter

  • Kan serveres med kartoffelmos, rodfrugtmos eller løse ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!