KYLLING, AND, KALKUN

KYLLING I KARRY

Facebook

Familien og jeg kan godt lide mad der er lidt stærkt.
Rød karrypasta gør denne ret lidt spicy og man kan jo dosere som man har lyst.

Løg og rød peber i store tern er et levn fra børnene var små, og konsekvent sorterede det fra, så var det uønskede lettere at finde 🙂

Tilbehøret er altid det samme for os, men alt kan bruges som topping. Vælg det du kan lide.

Retten egner sig fint til frysning.

KYLLING I KARRY

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 500 g kyllingebryst
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 2 løg i store tern
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 rød peber i store tern
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk, rød karrypasta
  • ½ L vand
  • 1 tsk. salt
  • lidt friskkværnet sort peber

Tilbehør

  • lidt frisk ananas i tern
  • 4 forårsløg skåret i små stykker
  • 1 glas mangochutney sød
  • 1 dl peanuts
  • 1 dl rosiner
  • 1 dl kokosmel

Sådan gør du
 

  • Skær kødet i mundrette tern og steg dem ved høj varme i en stegegryde i olien.
  • Når kødet er stegt tilsættes løg og hvidløg og steges blanke.
  • Tilsæt rød peber og karrypasta og vend rundt et par gange.
  • Hæld kokosmælk og evt. lidt vand i gryden og lad simre 20 min.
  • Smag til med salt og jævn evt. sovsen, hvis den ønskes lidt tykkere.

Noter

  • Serveres med løse ris eller blomkålsris
  • Tilbehøret serveres i små skåle, som man selv kan dosere fra oven på sin portion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!