OKSEKØD,  Uncategorized

KØDTIMBALE

Facebook

Denne lette ret er fra min mors kogebog.

Den smager dejligt at karry og kan fint serveres for gæster.

KØDTIMBALE

Forb. tid 20 min
Tilb. tid 40 min
Samlet tid 1 t
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 dl finthakket løg
  • 500 g hakket oksekød
  • lidt fedtstof til stegning
  • 2 tsk. karry
  • 1 tsk. salt
  • lidt friskkværnet sort peber
  • 500 g. friske champignon
  • 1 peberfrugt den farve du kan lide
  • 4 spsk. rasp
  • 3 æg
  • 1 dl mælk
  • 4 laurbærblade

Sådan gør du
 

  • Løgene steges blanke i en stegegryde
  • Kødet tilsættes og steges til det skifter farve.
  • Tilsæt krydderierne
  • Rens rød peber og champignons. Skær dem i mundrette stykker og hæld dem ned til kødet.
  • Når det hele er vendt rundt tilsættes raspen. Fordeles i et ildfast fad.
  • Pisk æg og mælk sammen og hæld over kødet i fadet og stik laurbærbladene ned i kødet.
  • Bages i ovnen ved 175° i ca. 40 min.

Noter

  • Serveres med salat og et godt brød.
  • Smager også godt koldt i madpakken.
  • Dejlig frokostret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!