FLØDEKARTOFLER

Til fest må flødekartoflerne gerne være “de rigtige”, altså med piskefløde og hjemmeskrællede kartofler.

Vi gør sådan her.

FLØDEKARTOFLER
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 30 min
Tilberedningstid
1 time
Antal personer Forberedelses tid
4 30 min
Tilberedningstid
1 time
FLØDEKARTOFLER
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 30 min
Tilberedningstid
1 time
Antal personer Forberedelses tid
4 30 min
Tilberedningstid
1 time
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Fordel dem i et ovnfast fad. Gør grøntsagerne i stand og bland dem med kartoffelskiverne. Drys salt og peber på. Hæld så meget fløde på at det hele er dækket. Stil i ovnen ved 175 grader varmluft i 1 time, måske lidt mere, det afhænger af kartoffelskivernes tykkelse. Prøv med en gaffel om kartoflerne er nok. Smager skønt, men tynger en del i kalorieregnskabet 🙂
Del denne opskrift
 

Nemme “flødekartofler”

Ja, her i familien kalder vi det for flødekartofler, selv om der hverken er fløde eller hjemmeskrællede kartofler i, men i det daglige må man godt snyde lidt og tænke på kalorierne.

Nemme "flødekartofler"
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
5 5 min
Tilberedningstid
40 min
Antal personer Forberedelses tid
5 5 min
Tilberedningstid
40 min
Nemme "flødekartofler"
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
5 5 min
Tilberedningstid
40 min
Antal personer Forberedelses tid
5 5 min
Tilberedningstid
40 min
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Hæld kartoffelskiverne i et ovnfast fad og vend dem med salt, peber og hvidløg. Hæld mornaysovsen over og stil i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 40 min. VUPTI så er der "flødekartofler"
Del denne opskrift
 

Bulgursalat

Bulgursalat er et dejligt let tilbehør til lyst kød og især fisk.

Bulgursalat
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Bulgursalat
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken og lad den køle af.
  2. Skyl og snit forårsløg, radiser og tomat og bland det i bulguren.
  3. Bland olivenolie, citronsaft, salt, peber og presset hvidløg godt sammen. Kan med fordel rystes i en meljævner. Hæld det over bulguren og bland godt sammen.
Del denne opskrift