Bulgursalat

Bulgursalat er et dejligt let tilbehør til lyst kød og især fisk.

Bulgursalat
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Bulgursalat
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken og lad den køle af.
  2. Skyl og snit forårsløg, radiser og tomat og bland det i bulguren.
  3. Bland olivenolie, citronsaft, salt, peber og presset hvidløg godt sammen. Kan med fordel rystes i en meljævner. Hæld det over bulguren og bland godt sammen.
Del denne opskrift