KARTOFLER,  TILBEHØR

FLØDEKARTOFLER

Facebook

Til fest må flødekartoflerne gerne være “de rigtige”, altså med piskefløde og hjemmeskrællede kartofler.

Vi gør sådan her.

FLØDEKARTOFLER

Forb. tid 30 min
Tilb. tid 1 min
Samlet tid 31 min
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 kg kartofler skrælles
  • 8 dl piskefløde eller til kartoflerne er dækket
  • lidt salt
  • lidt kværnet sort peber
  • 2 fed hvidløg revet eller presset
  • 1 løg i strimler
  • 1 rød peber i strimler
  • 1 porre i fine strimler

Sådan gør du
 

  • Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Fordel dem i et ovnfast fad. Gør grøntsagerne i stand og bland dem med kartoffelskiverne. Drys salt og peber på. Hæld så meget fløde på at det hele er dækket. Stil i ovnen ved 175 grader varmluft i 1 time, måske lidt mere, det afhænger af kartoffelskivernes tykkelse. Prøv med en gaffel om kartoflerne er nok. Smager skønt, men tynger en del i kalorieregnskabet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!