SALATER,  TILBEHØR

AGURKESALAT

Facebook

Et glas købe agurkesalat kan på ingen måde måle sig med den hjemmelavede. Her bestemmer du selv kvaliteten af agurken og du kan tilsmage lagen så den passer til dine smagsløg.

AGURKESALAT

Tilb. tid 15 min
Samlet tid 1 t
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 agurk
  • 1 spsk salt

Syltelage

  • 1 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • lidt kværnet sort peber

Sådan gør du
 

  • Skær agurken i 3 mm tykke skiver, gerne på mandolinjern.
    Læg skiverne i en skål og drys med salt, som æltes rundt på alle agurkeskiver.
    Læg en tallerken ned i skålen, oven på agurkeskiverne og stil en tung genstand oven i tallerkenen, så der opstår et pres.
    Lad det stå sådan i en times tid.
    Imens koges lagen sammen af eddike, vand og sukker. Tilsæt kværnet peber. Lad lagen køle af.
    Saltet skal skylles af agurkeskiverne og de lægges tilbage i skålen. Lagen hældes over.
    Opbevares på køl.
Keyword agurk, salat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!